BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Urhea Isabelle

Isabelle on ollut uskomaton emo: se synnytti 9 pentua, imetti taukoamatta, putsasi lapset ja ympäristön, puolusti, opetti ja rakasti. Silmä kovana se vahti pentujen touhua, moitiskeli niiden hupsutuksia äkäisesti käkättäen, toi leluja saalistettavaksi ja pienimmänkin miukaisun kuullessaan se riensi pentuja hoivaamaan. 

Aina joskus Isabelle ottaa omaa aikaa ja leikkii hetkisen.

Isabelle ei malttanut aina lähteä pesästä edes syömään. Tarjoilin sille ruuan kädestäni syöttäen.  Hurjasta imetysurakasta huolimatta sen turkki pysyi kauniin kiiltävänä eikä se laihtunut liikaa.

Pennut paimennettiin kotiin kuvauksista. Isabelle antoi minun pidellä pentuja mielin määrin, mutta muitten käsistä se haki pennut turvaan.

Iso pentue ja nisätulehdus tarkoitti myös osittaista keinoruokintaa. Isabelle vahtii tarkkana, että kaikki menee hyvin.

Valpas katse.

Pienen kissanpennun taivas. Oma ihana emo ja maitoa.

Soma kömpii äidin kainaloon leikin väsyttämänä.

Isabelle piti pennut tahrattoman puhtaana.

Pitää muistaa syödä, jotta jaksaa. Imettävä emo syö hirvittävät määrät. 

Skylle tehdään siisti kampaus.

Hellä hetki äidin ja pojan välillä. 

Isabelle katselee tyynenä, kuinka uhmaikäinen mesoaa.


Lastanihan ette punnitse! Se on täydellinen! Nuo neuvolantädit kasvukäyrineen...

Isabelle on opettanut pennuilleen kaikki tärkeät kissantaidot. Saalistuksen, siisteyden, sosiaaliset säännöt, sen, kuinka lujaa saa leikkiessä purra ja raapia, ja sen, minne ei saa mennä ja mitä ei saa tehdä.

Pentumassaa on lopulta aika paljon!

1 kommentti:

  1. Isabelle has been an outstanding mother. It is incredible to have watched everything over the last 12 weeks, and seen how the kittens have grown. It has been a privilege to have watched them, and to have been allowed to handle her precious kittens. Good luck to all in their homes!

    VastaaPoista