BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Fannua tulee ikävä! Mutta Fannu tulee sopeutumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä ei päätä palele  sen risteillessä koirien ja hippaa leikkivien kiljuvien lasten seassa. Imuri on ainoa kauhistus sen elämässä.

Sampo kiusaa Metti-siskoaan.

Kiipeilypuu on kovassa käytössä. Burma on atleettinen kissa, jolle pitää järjestää mahdollisuuksia kiipeilyyn ja hyppiseen. Burma rakastaa kaikenlaista leikkiä. Kissakaverin kan4ssa4444444 (Fannu4¨56 rakas, poistuisitko näppäimistöltä) on tietysti mahtavaa rallata ja painia, mutta yhtä hyvin kaveriksi kelpaa ihminen tai koira. Yksi syy, miksi burma on loistava kissa lapsiperheeseen, on sen loputon leikkisyys ja aktiivisuus.
 

Sampo säihkyy kilpaa auringon kanssa.

1 kommentti:

  1. Meidänkin Burma tuli näppiksen päälle tassuttelemaan, jos tietokone hänen mielestään häiritsi keskittymistäni hänen viihdyttämiseen...

    Nyt ei ole Burmaa. Kattelin muita kissoja, oikein yrittettiin vaihtaa helppohoitoisempaan rotuun, vaan ei siitä mittään tullut. Burma on pakko saada!

    VastaaPoista