BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Enoni Jura ihastui Sampoon välittömästi! Ei vähääkään epäluuloa, sähinää tai murinaa.  Sampo suhtautui uuteen kotiinsa rennosti ja rohkeasti.

Meillä kissoilla takapuolen haistelu on kultaisen käytöksen kirjassa suositeltava kohteliaisuussääntö. Ihmiset eivät aina ymmärrä olla imarreltuja, kun tarjoamme takapuolemme nuuhkittavaksi. Ihmiset ovat joskus hyvin tökeröitä.

Sampo halusi heti leikkiä. Punapippurin perhe suhtautui pieneen Sampoon ystävällisen uteliaasti, vain pientä suhinaa Jaava-tädin ja Punapippurin taholta. 

 Minä tutustun raakaravintoon. Olen ennakkoluuloton syöjä, olen maistanut muurahaisiakin, mutta tähän sapuskaan en oikein ihastunut. Eniten tykkään raa'asta luomunaudasta, silakasta ja purkkisapuskasta. Syön minä raksujakin, mutta emäntä väittää etten voi elää pelkästään raksuilla. 


Minä leikin Momon kanssa jo oikein sujuvasti. Momo on hauska! Tässä se kuuntelee Maailman eläinten ääniä. Momo taitaa olla suuruudenhullu, koska kuullessaan suden ulvontaa se päätti syödä koko kirjan. Momo on jo teurastanut taustalla raatona makaavan sinisen nallen.

1 kommentti:

  1. Moi Burre!

    Sampo is settling well here, and is very confident. I didn't like that he got to sleep in the bedroom alone with Äiti but I was allowed in early this morning. Jura-eno is really looking after him. Pity his aunt Jaava doesn't feel the same - but that's girlcats for you.

    Keep eating all that food - you need your strength with all the girlcats at your place.

    VastaaPoista