BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 13. toukokuuta 2011

Seikkailuja

Kasvattaja oli ahkeroimassa tietokoneella (=pelaamassa), kun ovi äkkiä pamahti ja naapurin viisivuotias pötki kotia kohti huutaen: En se minä ollut! Vähän ajan päästä seitsemänvuotias juoksi hätääntyneenä kertomaan, että Martta karkasi. Kissmollin kissat ulkoilevat ainoastaan tarhassa, ja koska varsinkin Martta on äärettömän luottavainen ja rohkea kissa, se menisi tekemään tuttavuutta yhtälailla mönkijän, roska-auton kuin verenhimoisen dobermanninkin kanssa ja vaarantaisi henkensä tutkiessaan maailman ihmeitä. Kasvattaja, kasvattajan mies ja kasvattajan lapsi lähtivät ryömimään pusikoihin Marttaa huhuillen. Kenelläkään ei ollut hajuakaan, mihin suuntaan Martta oli luikahtanut. Hätä alkoi paisua päässä. Suloinen, rakastava, hyväuskoinen Martta! Martta, joka ei ehkä osaisi kotiin oudosta ympäristöstä. Martta, joka ei osaisi varoa autoja. Ja pienet pennut, täysin emon hoivan armoilla. Ja niin suuri alue koluttavana, koko maailma.

Seitsemänvuotias näki hopeaisen vilahduksen aidan takaa, ja vapaudestaan pöllämystynyt Martta ilmestyi näkyville. Niin kovasti kuin olisikin tehnyt mieli juosta Martan luokse, täytyi vain kyykistyä ja kissitellä Marttaa tykö. Takaa-ajossa kissa menisi menojaan. Ja Martta tuli. Ei kasvattajan luo, vaan seitsemänvuotiaan, joka kaappasi Martan syliinsä kasvot säikähdyksen kyynelistä kirjavina ja palautti Martan pentupesään.

Pennuille kuuluu pelkästään hyvää. Pesässä harjoitellaan juoksemista ja hyppäämistä, venyttelyä, tassujen pesua ja vaanimista. Marttaa hieman hermostuttaa pentujen kiinnostus pesän ulkopuolista elämää kohtaan. Jaqueline (josta tullee uudessa kodissa Jaava) ja Pablo ovat jo päässeet kipuamaan pesästä pois. Kohta viisikkoa ei pitele mikään.

1 kommentti:

  1. Tätä blogia on kyllä ilo lukea! Hymyilen ja naureskelen itsekseni joka kerta vieraillessani :D Saadaanko tulla livenäkin käymään ensi viikolla? :)

    VastaaPoista