BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 27. toukokuuta 2011

Nyt selvisi, miksi Juraa ei oikein kiinteä ruoka kiinnosta. Se yrittää imeä sitä, vetää posket lommolla ruokakimpaletta ja turhautuu, kun paljon mitään ei irtoa. Martan maitomenyy on huomattavasti houkuttelevampi.

Pennut juoksevat lujaa pienet tassut tömisten, välillä suoraan päin pöydänjalkaa, välillä jalkoihinsa sotkeutuen, mutta se ei seikkailijoita lannista. Onhan heillä koko maailma tutkittavanaan, ja kokonainen iloinen ja leikintäyteinen elämä elettävänä. Niiden mieleen ei juolahda, ettei joku ehkä pidäkään heistä. Ne kipuavat kaikkiin tarjolla oleviin syleihin, syöksyvät kuin hävittäjät koirien turkkiin, painavat rohkeasti päin liki 21-vuotiasta mummokissaa ja saavat tassusta päähänsä. Pienen kissanpennun koko olemus on kuin ilosta ja riemusta muovattu, hellyyden ja raukeuden hetkien värittämänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti