BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 24. toukokuuta 2011

Jokainen pentu on nyt todistettavasti käynyt hiekkalaatikolla, ja Juraa lukuunottamatta pennut maistelevat kiinteää ruokaa. Pentujen keskinäiset leikit näyttävät välillä varsin rajuilta ja aina silloin tällöin joku kiljaisee liian rajujen otteiden merkiksi. Lapset kuitenkin oppivat elintärkeitä motorisia ja sosiaalisia taitoja leikin avulla. Ne harjoittelevat vaanimista, hyökkäämistä, potkimista ja puremista, uhkailua, suureksi tai pieneksi tekeytymistä, puolustautumista, antautumista ja kotikissan tärkeintä taitoa, söpönä olemista.

Laura-Leena, yleensä lempeä ja hyväntahtoinen pikku koira, joutui ärähtämään pennuille, jotka kiipeilivät Laura-Leenaa pitkin ja upottivat neulanterävät hampaat sen tassuun. Neko-vaari tuntuu ottavan pennut kaikkein raskaimmin, se on muutaman kerran käynyt kopauttelemassa pentuja päähän ja sihisee ja murisee epäluuisena. Mutta Annabellapa murisi ja ujelsi takaisin. Mitään vanhoja kolmevuotiaita kääkköjä pelätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti