BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 10. toukokuuta 2011

Korvatkin auki

Kasvattaja ryömi lattialla pentupesän äärellä toivottaen untuva-, tassu- ja häntäsekamelskalle hyvää huomenta. Läjästä kohosi pallopäitä ja viisi tummaa silmäpäria tuijotti kasvattajaa arvioiden ja päät huojuen. Ehkä oli hyvä, ettei kasvattaja pystynyt näkemään pikkuruisten  ajatuksia.

Pesässä alkaa olla vilinää. Siellä, missä tapahtuu, on aina pikkuinen Jaqueline du Pré. Jaqueline aloittaa tappelut, pyydystää sisarusten häntiä ja on ensimmäisenä tähyilemässä, onko pesän ulkopuolella älyllistä elämää. Ei ihme, että Jaquelinen paino nousee hitaammin kuin muilla, hänellä ei yksinkertaisesti ole aikaa syödä.

Pennuilla on nimet: Pablo Casals, Yo-Yo Ma, Jaqueline du Pré, Isabelle van Keulen ja Annabella. Neljä ensimmäistä ovat saaneet nimensä legendaaristen sellistien ja viuluistien mukaan, mutta Annabella on Annabella koska seitsemänvuotias niin päätti. Varmaankin jossain maailmankolkassa on kelpo viulisti nimeltään Annabella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti