BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 20. toukokuuta 2011

Kunnon kissaäidin tapaan Martta katsoi velvollisuudekseen opettaa jälkeläisilleen saalistusta. Se haki toisesta päästä taloa oranssin, huopaisen merihevosen, josta pumpulit tursuavat, ja asetti sen huolellisesti pentujen jalkojen juureen. Näitä me ruukataan pyydystää, vaikken kyllä ymmärrä miksi, se kertoi kurahdellen. Yksikään pennuista ei edes vilaissut kovin passiivista saalista. Oli niin kiire potkia sisarta päähän tai haukata sitä takatassusta.

Pieni kissanpentu sammahtaa leikkien jälkeen ällistyttävän nopeasti ja nukkuu syvää unta. Joskus tuntuu, että pentu nukahtaa kesken ilmaloikan. Ainakin loikan jälkeinen alastulo saattaa olla vielä aika tyylitön, jos sitä sanaa nyt kissan yhteydessä voi milloinkaan käyttää. Kissa on aina tyylikäs. No, tarkemmin ajatellen Kissmollin kissalan ensimmäinen kissaemo, chinchillapersialainen Pilvi, teki kerran tyylirikon. Sillä oli maha löysällä ja perskarvat järkyttävässä sotkussa, kun se päätti hypätä valkean pellavaliinan päällystämälle kahvipöydälle, jonka ympärille oli kokoontunut jäykkä joukko hygieniaa arvostavia vieraita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti