BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Sadepäivä

Tänään on laitettu taas sade päälle, eikä ulkona ole ollut hirveän kivaa. Onneksi sisälläkin on kaikenlaista kiinnostavaa tekemistä. Minusta kaikki on kiinnostavaa. Pianon koneisto olisi muuten hauska, mutta se metelöi liikaa. 

Meillä on paljon leluja. Kissanleluja, koiranleluja, lasten leluja, ja aikuisten tavaroita jotka näyttävät minusta ihan leluilta mutta joita ihmiset sanovat tarpeellisiksi työvälineiksi. Minä vaanin tässä keltaisen käärmeen häntää. Minua harmittaa, etteivät ihmiseni siivoa tarpeeksi, koska mopin perässä on metkaa juoksennella ja välillä istua kyytiinkin. Siitä sihisevästä ja murisevasta siivousvälineestä en niin perusta. 

Neko-vaari valpastelee. 

On syytäkin, lähistöllä hiipii Nella notkein saalistajan askelin. Minä syöksyn kaikkien niskaan leikilläni, mutta nuo vanhemmat kissat eivät osaa arvostaa sitä. Tyttökissat ovat tosi monimutkaisia. Me pojat hengaillaan ja leikitään ja meille passaa kaikki, mutta tytöt kyräilevä, juonittelevat ja taistelevat vallasta. Se on outoa, koska senkin ajan voisi käyttää hauskanpitoon.

Momo tietää, miten pidetään hauskaa! Se puree minua korvasta ja hellästi näykkimällä kutsuu leikkimään.

Wau! Neko-vaari on mielettömän ketterä!

1 kommentti: