BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Tuleva isäpappa Shu-Shun Charmikas Da Capo, ruskea burma

Capossa näkyy selvästi yksi burmankissan upeimmista ominaisuuksista; silkinsileä ja kiiltävä, siis todella kiiltävä, turkki. Kullanhohteiset silmät erottuvat selvästi. Jos olisin burmaneito, polveni notkahtaisivta tämän herran edessä! Ja vaikken olekaan, ne notkahtavat silti.

Capo on luonteeltaan leikkisä ja rento kaveri, ja antaa perheen lasten vetkutella itseään kärsivällisesti. Sen lempipuuhaa on lintubongaus (todennäköisesti 101 punatulkkureseptiä mielessään).

Burma on lapsiperheen unelma; osallistuva, leikkiväinen, peloton ja utelias. Burma tietää arvonsa, mutta lasten kanssa se on joustava. Se tuntuu nauttivan kanniskelusta, ei pistä pahakseen nukenmyssyä päässään, leikkii hippaa ja piilosta, juoksee paikalle lohduttamaan lapsen itkiessä. Meidän burmamme leikkivät lasten kanssa aina kynnet sisäänvedettyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti