BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Isabellen äitiysloma alkoi

Isabelle on elellyt sijoituskodissaan hellittynä lemmikkinä, ainoana kissana. Se on autuaasti unohtanut maailmassa olevan muitakin kissoja. Isabelle muutti synnyinkotiinsa kasvattajansa luo synnytyksen ja pentujen hoidon ajaksi, ja se oli täysin tyrmistynyt nähtyään vilaukselta äitinsä, isovanhempansa ja siskonsa Annabellan. Omat kissamme olisivat ystävällisen uteliaita, mutta Isabelle vähät välittää ystävällisyydestä. Nella, jonka mieleen ei ole koskaan juolahtanutkaan, että joku voisi uhmata sen Jumalattaren asemaa, ällistyi, kun Isabelle paukautti sitä takapuoleen. Se oli niin hämillään, että unohti suuttua.

Isabelle on  kuitenkin perusluonteeltaan mukava ja rohkea kissa, joten uskon sen sopeutuvan. Jos se ei kuitenkaan halua muiden seuraa, pystymme onneksi järjestämään sille privaattitilat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti