BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

maanantai 14. tammikuuta 2013

Testaa sopiiko burmankissa Sinulle

1. Sisustustyylini on

a) Minimalistinen. Mielikuvituksen ja sisäisen dialogin leikille tilaa jättävään valkoisuuteen on huolella valittu värikkäitä design-yksityiskohtia. Sisustuksen ydin on hauras, italialaisen ateljeen lasitaideteos "Kirkastus"sekä  Etelä-Amerikkalaisen paimentolaisheimon yli kolmenkymmenen vuoden ajan käsinpunoma, symbolikieleltään naturalistinen mutta samalla ydinolemista peilaava matto.

b) Luen silloin tällöin sisustuslehtiä ideoita saadakseni. Tavoittelen käytänöllisyyttä ja kodikkuutta. Pyrin karsimaan tavarapaljoutta, mutta jotenkin nurkkiin tuntuu kertyvän toisiinsa sopimattomia esineitä.

c) Keskellä olohuonetta on lasten viime vuonna väsäämä viltti- ja tuolimaja. Kirpparisohvan tyynyjen välistä löytyy muumioitunut voileipä. Isoäidiltä peritty sohvapöytä ja Ikean kirjahylly ovat sulassa sovussa. Komeron ovi menee kiinni vain väkivaltaa käyttäen. En voisi kuvitellakaan ulkopuolisen sisustussuunnittelijan sekaantuvan siihen, miltä kotonani näyttää.

2. Olen

a) paljon poissa kotoa. Teen pitkiä työpäiviä, syön usein ulkona ja matkustan sekä työni puolesta että vapaa-ajalla.

b) sosiaalinen ja seurallinen. Kutsun usein vieraita joille kokkaan ja leivon. Viihdyn aika hyvin kotona ja mökillä, mutta tykkään myös harrastaa.

c) oikea kotikissa. Ihanteellinen päivä koostuu hyvästä kirjasta, höyryävästä kahvista ja syliin käpertyvästä lemmikistä. Viihdyn yksinkin, mutta minulla on muutama hyvä ystävä.

3. Urheilen

a) kunnianhimoisesti. Personal trainerini  herättää minut klo 5.30. ja hydrospinningin ja giryatunnin jälkeen saatan juoksen töihin. Pidän sykemittaria myös yöllä, koska haluan tietää paljonko kulutan kaloreita nukkuessani. Tiedän tarkkaan rasvaprosenttini, joka on ihanteellinen.

b) aika säännöllisesti. Sauvakävelen, käyn uimassa, hiihtelen, mutta en tee mitään verenmaku suussa. Liikkumisessa minulle merkitsee enemmän hyvä olo kuin hurjat tavoitteet.

c) Häh?

4. Suhtaudun epäjärjestykseen

a) neuroottisesti. Kuljen oikomassa tauluja ja liinavaatekaappini on järjestetty materiaali- ja värikoodein. Jos hankin uuden tavaran, heitän aina jonkun vanhemman pois. Sotkuinen koti tai työpöytä kielii sekavasta ajattelusta.

b) vaihdellen. Joskus saan kilarit, jos lattialla ajelehtii likaisia sukkia ja legolaatikko on kipattu keskelle keittiön pöytää, mutta siedän kyllä kohtalaista epäjärjestystä. Liasta en pidä ja haluan, että kotona tuoksuu raikkaalta.

c) No, elämä on aika sotkuista touhua, vai mitä? Universumin mittakaavassa on aivan yhdentekevää, sijaitseeko pölyhiukkanen x ikkunalaudalla vai onko se siirretty rätin avulla jonnekin muualle. En tule katumaan kuolinvuoteellani sitä, etten ole siivonnut tarpeeksi.

Tulokset: saat jokaisesta a-vastauksesta 0 pistettä, b-vastauksesta yhden ja c-vastauksesta kaksi pistettä.

6-8: Burmankissa sopii sinulle täydellisesti. Tulet rakastamaan sen osallistuvuutta, leikkisyyttä ja aktiivisuutta. Et hätkähdä pienistä ja burman tuoma lievä kaottisuus inspiroi sinua.

2-5: Olet järkevä ja maanläheinen. Burma tuo elämääsi rentoutta ja iloa ja osaat suhtautua sen kujeisiin huumorilla.

0-1: Tarvitset burman rentoutuaksesi. Mutta käy ensin läpi pitkä terapia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti