BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Viisas äiti Isabelle

Pennut järjestävät itsensä pulaan tämän tästä. Ne kiipeävät korkealle, ahtautuvat koloihin, tipahtavat sängyltä, taiteilevat tuolin karmilla ja juoksevat mielipuolista vauhtia ja täysin kaoottisia reittejä ympäriinsä. Tänään pennut joutuivat pulaan, eikäIsabelle osannut niitä auttaa. Ne olivat osanneet salamyhkäisiä reittejä käyttäen kiivetä korkealle hyllylle, mutta eivät päässeet sieltä pois, liioin ei Isabelle päässyt hyppäämään niitä noutamaan. Isabelle tuli luokseni toiseen huoneeseen, kosketti minua tassulla, naukui ja kurnahteli. Tiesin, että se halusi kertoa minulle jotain. Nousin ylös ja annoin sen johdattaa minut pentujen luo. Viisas emo! 

Sampo on jo niin iso poika, että pystyy haastamaan Isabellen. Isabelle nauttii selvästi saadessaan leikkiä pentujen kanssa. Urakka ruokapankkina ja puhtaanapitolaitoksena on saanut rinnalleen hauskoja puolia.

Fannun eleganssia

Perheen nuorin mies Burre perheen vanhimman miehen sylissä. Jälkimmäinen on täysin myyty Burren edessä. Kukapa ei olisi!

1 kommentti:

  1. The Fannu and Burr fan club stopping by for a visit. Actually we love all the kittens. But oh, those little red heads! Squeeeeeeeee!!!

    VastaaPoista