BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Fannu etsii vielä omaa kotia. Fannu on reipas ja utelias nuori mies.

Burre painaa 160 grammaa vähemmän kuin Sampo, mikä ei yhtään hidasta poikein leikkiä. Sigu tappelee oman varjonsa kanssa taustalla.

Takajalat hyökkäävät!

Burren vaanimisilme.

Venytykset ennen riehumishetkeä.

Ja rapsutukset.

Oijoi, nyt pitää puolustautua! Pingispallo tulee kohti!
Tänään pennut saivat rekisterikirjat, uusia petejä ja leluja ja Royal Caninin pentupakkaukset. Lattialle ilmestyi myös matto, joka oli jymymenestys. Pennut riehuivat kuin tornadot matolla, pyydystäen milloin toisiaan, milloin kiliseviä tai ratisevia lelujaan. Ruokaa menee valtavasti. Suosikkiannos on edelleen silakka voi- ja kermaviilikastikkeella. Pentujen purkkiruoka kelpaa hyvin, ja osa pennuista maistelee jo raksuja. Yritän olla tekemättä niistä nirsoja, mutta jo nyt pennuilla näkyy olevan omia makumieltymyksiään. Isabelle imettää vielä, mutta sillä on vain kolme toimivaa nisää, enkä usko että pentujen imemisellä on enää muuta kuin turvallisuus- ja lohdutusvirkaa. Ravinto tulee muualta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti