BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

torstai 21. maaliskuuta 2013

Ikää kaksi kuukautta

Soma on elegantti nuori neito, sopusuhtainen ja notkea.   Se on pennuista itsenäisin ja kekseliäin, ja se todennäköisesti tulee pitelemään koko maailmaa tassunsa alla, mutta niin sievästi, että kaikki hyväksyvät asian itsestäänselvyytenä.

Sampo myhäilee. Sampo on rento tyyppi, mutta samalla täynnä vauhtia ja energiaa.  Se näyttää hyvin tyytyväiseltä maailman menoon ja varmasti sopetuu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Metti on todellinen kaunotar, jonka viehkeä ulkokuori pettää. Se mennä tömistää riehuen päättömästi, loikkaa sisarten niskaan, pörheilee, kiipeilee ja urheilee. 

Fannu Fanfaari on kova poika kehräämään. Nämä pennut ovat erityisen ihmisläheisiä, johtuen varmaan siitä, että niitä ruokittiin osittain emonmaidonvastikkeella. Ihminen edustaa pennuille ravintoa, lämpöä ja turvaa. 

Burrea kiehtoo näköjään teknologia, jos päiväunetkin pitää ottaa älypuhelimen päällä.
Yksi perheen ihmisjäsen on tähän asti "nukkunut" urheasti Isabellen ja pentujen kanssa. Nyt oli pakko luovuttaa ja siirtyä muualle. Läpi yön mouruava ja ovea rynkyttävä emo ja kuusi villikkoa pomppimassa milloin peiton päällä, milloin alla, oli liikaa. Pennut änkesivät peiton sisälle ja pyydystivät ihokarvoja ja hyökkäsivät varpaisiin. Muurautuminen peiton alle ei auttanut, aina jossain oli rako josta päästä sisään. Ja voihan päänkin päällä leikkiä, tottakai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti