BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Riviin järjesty

Yritimme ottaa burmakuusikosta yhteispotrettia. Kaunis, rauhallinen tausta viritettiin, kaksi kuvaajaa asettui asemiin järjestelmäkameroidensa kanssa, valaistus säädettiin ihanteelliseksi, ja pennut herätettiin poseeraamaan ajatuksena sievä rivi suoraan kameraan killittävistä pikkuisista. Yhteensä kuvia tuli monta sataa. Tässä näytteitä tuloksista:



Jatkuvasti vähintään yksi lapsista möyri taustan takana tai alla, ja muista pennuista alienmaisesti viltin alla pulpahteleva möykky oli tietysti vastustamaton 

Sampo keksi kokeilla seinäkiipeilyä. 
Tämä on eräänlainen rivi, eikö? No, ehkä ei aivan viivaimella vedetty, mutta hyvällä tahdolla katsottuna siinä on eräänlaista järjestystä. 

Fannu yrittää näyttää julmalta, Burren mielestä onnistumatta.

Aina voi yrittää heilutella huiskaa siinä toivossa, että pennut jähmettyvät paikoilleen vaanimaan. 

Skyn mielestä Soman ilmakieppi on siisti. Etutassuissa on sellaista vipinää että Soma näyttää harjoittelevan lentämistä.

Joskus pennut käyvät tutustumassa talouden muihin aikuisiin kissoihin. Yksi tai kaksi kerrallaan pennut tuodaan suureen maailmaan. Isabelle on jätettävä lopun lapsilauman kanssa pentupuolelle, siksi, että sillä on ikävähkö taipumus yrittää tappaa talouden muut kissat ja koirat. Burrea opetetaan kiipeilemään ruokapöydällä, taustalla Annabella-täti syvän epäluulon valtaamana.

1 kommentti: