BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

torstai 14. heinäkuuta 2011

Martalle piti varata leikkausaika maanantaille. Martan ja Nekon välit ovat kiristyneet äärimmilleen ja Neko-raukka joutuu pakenemaan ujeltavaa hurjatarta niin, että hätäpissat lentävät. Nyt kissat on eristetty eri huoneisiin, joten Neko uskalsi hiipiä alas kirjahyllyn päältä monen tunnin kyyhötyksen jälkeen. Toivottavasti Martan leikkaaminen rauhoittaa tilanteen.

Kissat ovat ennustamattomia eläimiä. Ne saattavat noudattaa tapojaan uskollisesti vuosia, kunnes päättävät kertakaikkiaan ja kertaheitolla tehdä jonkun asian toisin. Martta ja Neko ovat olleet maailmankaikkeuden rennoimpia, joustavimpia ja ystävällisimpiä kissoja, ja nyt sitten puhkesi täysi rähinä. Nella, joka on ollut aina temperamenttinen, on taas ottanut pentujen syntymän rauhallisen uteliaasti. Martan ja Nekon välisessä sodassa Nella on asettunut jostain hämärästä syystä Martan puolelle. Ja kaiken näiden hurjistuneiden, sähisevien, huutavien, potkivien, purevien, alleen laskevien ja hävittäjien lailla syöksyvien kissapetojen keskellä pennut sukkuloivat leikkimässä hyväntuulisesti hännät pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti