BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

torstai 7. heinäkuuta 2011

Kissmollin kissalassa aletaan jo valmistautua pentujen lähtöön. Reilu viikko, ja sitten 12 viikkoa on täynnä. Pennut on madotettu kolmesti ja rokotettu, paperityöt on tehty, ja  maitohappobakteerien lisääminen  ruokavalioon aloitettu. Jaava ja Jura ovat saaneet haisteltavakseen uudesta kodista tuodun kissapedin ja viltin, ja pentujen hajuja on viety vastavuoroisesti uuden kodin kissoille tutkailtavaksi. Jaavan ja Juran kissakavereita ja kodin valmistautumista pentujen tuloon voi käydä kurkkimassa Pikku Punapippurin blogissa, linkki sivun alalaidassa.

Kissmollin blogin huikeista kuvista vastaa Punapippurin Äiti, Karin Parker. Suuret kiitokset hänelle!

 Jaava ja Martta
 Nomi iltapesulla

Annabella

Martta on vieroittanut pennut, mutta peseskelee niitä satunnaisesti ja raahaa toivottoman näköisenä leluja tapettaviksi. Martta huuteli jo uutta miestä viisi päivää - ja yötä - ja vaikka kotoa löytyy pari urheaa urosta jotka pallien puuttumisesta huolimatta tekivät parhaansa Martan rauhoittamiseksi, oli jollotus aika väsyttävää kuunneltavaa. Huuto kuului KAUAS. Anteeksi, pohjoinen Suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti