BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 12. heinäkuuta 2011

 Isabelle ja Vili ystävällisissä väleissä
Annabellassa on jo ison kissan ilmettä

Pennut alkavat olla jo valmiita uusiin koteihin. Martta ei enää paljon lapsistaan piittaa, ja pennut ovat omatoimisia ja uteliaita. Sopeutuvaisuutta niiltä tarvitaan; on varmasti pelottavaa jättää tuttu koti ja sen hajut ja joutua uppo-outoon ympäristöön. Muuttoa on yritetty hieman helpottaa tuomalla pennuille uuden  kodin tuoksuja haisteltaviksi ja tietysti ne saavat synnyinkodistaan jotain tärkeää ja rakasta mukaansa. Juran ja Jaavan Äiti on onneksi vieraillut usein ja Isabellekin on nähnyt tulevat emäntänsä ja sai haisteltavakseen yöpaidan.

Uusien omistajien lisäksi pentujen lähdöstä ilahtuvat ainakin Vili ja Neko. Sofia-mummelia eivät pennut ole paljoa hetkauttaneet, onhan kupissa riittänyt murkinaa eikä isännän rinnan päällä makaamisesta ole tarvinnut kilpailla.

Jura on komea ja iso poika. "Tästä pennusta näkee selvästi, että se on uros", tuumi kasvattaja ihaillen Juran jykeviä tassuja ja lihaksikasta olemusta. "Kyllä", totesi seitsemänvuotias hyväntuulisesti, "sillä on niin isot pallit."

2 kommenttia: