BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Pennut ovat ottaneet nyt koko talon haltuunsa, ja piilopaikkoja, joihin voi kesken leikin nukahtaa niin että kasvattaja perheineen joutuu konttailemaan ja mylläämään nurkat, hyllyt, kaapit, kolot ja onkalot löytääkseen karkulaisen, riittää.

Sunnuntaiaamu käynnistyi mahtavasti klo 4.45. jolloin kasvattajan sängystä tuli pomppulinna ja kasvattajan miehen selästä paikka, jossa saattoi pyydystää selkäkarvoja hyppäämällä niin ylös kuin jaksaa, iskemällä kynnet nahkaan ja liukumalla alas. Miehen selkä muistuttaa nuottipaperia. Sänky oli koko yön ahdas paikka, imien sisäänsä kaksi koiraa, kaksi ihmistä ja yhdeksän kissaa. Vain vanha Sofia katsoi parhaaksi, ihan viisaasti, nukkua muualla. Kasvattaja ei uskaltanut liikahtaa koko yönä peläten rusentavansa hennon kissanpennun ruhonsa alle. Pentuja oli ihan turha viedä sängystä poiskaan, yhtä hyvin voisi heittää ämpärillisen vettä taivaalle ja toivoa veden pysyvän ylhäällä.

Pentujen ruokapaikka vaatii kekseliäisyyttä. Kovin ylös ruokakippoja ei voi vielä laittaa, mutta lattialta ruuan ahmisivat koirat. Mies leikkasi pahvilaatikon kylkeen pienen pennun mentävän aukon ja ruuat laitettiin laatikkoon. Koirien mielestä laatikko on surullisin näky maailmassa: herkku on niin lähellä, mutta niin kaukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti