BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Nomi keksi mukavan tavan viilentyä helteellä: se kömpi kahluualtaassa polskineen seitsemänvuotiaan syliin ja alkoi imeä märkää uimapukua. Nomi  rakastaa creme fraichea ja sylissä köllöttelyä.

Kovin kehrääjä on suloinen Isabelle. Se onnistuu jopa kökkimään hiekkalaatikolla kauniina ja viehkeänä kuin kastepisaroiden välkkeeseen kietoutunut kukkanen. Isabellen jokainen liikahdus on sulokas, ja se on lempeä, pehmoinen ja lämpöinen. Räväkkyyttäkin löytyy, ja silloin Isabellesta näkyy vain lilan- ja cremenkirjava välähdys.

Jura ja Jaava, kaksikko joka muuttaa 12 viikon ikäisenä samaan kotiin, ovat päättävisiä, tarmokkaita ja uteliaita, eikä niiden päätä palella hurjimmissakaan (=tyhmimmissä) seikkailuissa. Ne syövät kaikkea, leikkivät kaikella, nukahtavat kaikkialle, kiipeävät kaikkien syliin halusipa sylin omistaja sitä tai ei, ja säteilevät voimaa ja elämänhalua.

Annabella on rento ja itsevarma, leikkisä ja hoivaava, rohkea mutta harkitsevainen, voimakas, rakastava ja sinnikäs. Annabellasta saattaa tulla Kissmollin kissalan seuraava emo. Ainakin kasvattajan mies ja lapsi ovat ilmoittaneet, että Annabella ei lähde mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti