BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Maanantaisin on pentujen mielestä sopiva aika herätä klo 3.35. riehumaan kasvattajan sängyssä. Eikö sänky olekin riehumista varten? Mitä muutakaan? Vihainen ei voi olla varsinkaan silloin, kun veikeä pentu leikin lopuksi käpertyy kainaloon torkuille.

Neko ryömi pussilakanan sisään äristyään sitä ennen pentujen touhuille. Martta huomasi tilaisuutensa tulleen ja hyökkäsi lakanan sisällä mönkivän möykyn päälle kostamaan kaikki suhinat, murinat ja läpsäisyt. Neko-raukka vonkui ja yritti puolustautua, mutta Martalla oli ylivoima ja se isänsä löylytyksen jälkeen se poistui paikalta hyvin tyytyväisen näköisenä. Mitäs meni arvostelemaan pentuja.

Pennut seuraavat isojen kissojen puuhia tarkkaavaisina ja ihailevinakin. Hetkisen päästä joku pennuista yrittää tehdä temppuja perässä. Välillä muksahdetaan nolosti lattialle, mutta se ei vauhtia hidasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti