BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Veijari-veljekset

Fannu ja Sampo tarkastelevat ulkomaailmaa - kyllä, universumi on suurempi kuin veljekset ovat uskoneetkaan - viattoman näköisillä pikku kasvoillaan ilme, joka kertoo, ettei näillä veijareilla tule olemaan pulaa kepposideoista.

Näinkin pienillä pennuilla tuntuu olevan luonne-eroja. Fannu, Sampo ja Burre ovat eläväisiä, kiihkeitä ja äänekkäitä, Bande, Metti ja Sigu ottavat asiat leppoisasti. Kun Sampon ottaa käteen, tuntuu sillä olevan tuhat tassua; jalkoja viuhuu pilvenä joka puolella. Bande katselee kämmeneltä rauhallisena mutta kiinnostuneena. Fannu vinkuu kovaa ja korkealta, Metti saattaa miukaista sievästi ja sivistyneesti. Tietenkin täytyy varoa, ettei luo pennuille ominaisuuksia omasta päästään, sellaisia, mitä niillä ei ole.

Huoltakin mahtuu Kissmollin elämään. Pentujen painot eivät nouse ihan niin kovaa vauhtia kuin pitäisi. Syynä on todennäköisesti iso pentue. Emon maito ei aivan riitä. Annan lapsille lisämaitoa ja ystävämme eläinlääkärin kehotuksesta myös pienen pieniä murusia Hill'sin a/d ruokaa. Kaikki pennut tuntuvat onneksi aktiivisilta ja hyvävointisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti