BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sankka burmakuusikko

 Tässä näkyy huvittavasti pentujen luonne-erot: Burre eläväisenä, Sigu, tyttö täynnä asennetta, talloo leppoisaa ja kärsivällistä Mettiä, Fannu on karkaamassa rivistä, Sky mietiskelee ja Sampo on starttaamassa syöksyyn. Sampon syöksyt päättyvät vielä kellahdukseen, mutta jostainhan pitää Suuren Saalistajankin aloittaa.
 Sky on pentueen suurin uros, joka vielä mieluummin köllöttelee pesässä kuin liittyy vilkkaiden veljiensä seuraan karkuretkille. Äidin luona on niin hyvä olla.
 Sampo täynnä uteliaisuutta. Sen koko pieni keho on kehrätty energiasta. Sampon ruokahalu on valtava.
 Peseytymistä pitää harjoitella. Sampo siistiytyy kuin hyväkäytöksisen nuoren herran pitääkin ennen ulkoilua.  Burre ottaa mallia.
 Burre-pikkuinen. Monien burmaäitien tapaan Isabelle kynii lastensa viikset lyhyiksi. Ei hätää, viikset kyllä kasvavat takaisin.
Kaikki mikä liikkuu, on Samposta kiinnostavaa. Ja kaikki, mikä ei liiku.

2 kommenttia:

  1. Yes they are! I am like a silly grandmother wanting everyone to admire the photos of her grandchildren :-) But of course these kittens ARE special.

    VastaaPoista