BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

torstai 28. huhtikuuta 2011

Säikähdysten päivä

Martta sairastui, ripuloi järkyttävän hajuista liejua, oksensi, ripuloi lisää niin, että sotki pesänsä. Mutta silti, kyljet kuopalla ja selvästi huonosti voiden, hoiti lapsiaan. Soitin pikaisesti eläinlääkäriin, ja jonkun hetken päästä Marttaa nesteytettiin niskanahan alle ja annettiin antibioottipistos. Olin todella huolissani.

Mitä tämä oli? Infektio? Kissalla, jolla on täysi rokotussuoja eikä ulkopuolisia kissakontakteja? Ruokamyrkytys? Synnytyksen jälkeinen masennus? Pienen pohdinnan jälkeen tulimme tulokseen, että Nutri-plus cat, ravintolisä joka on tarkoitettu kissoille joiden ravintoaineiden saanti ei ole riittävää, kuten vastasyntyneille, kasvaville, tiineille ja ruokahaluttomille kissoille sekä toipilaille, aiheutti koko hirvittävän sotkun. Martta söi sitä hieman, ja tunnin päästä alkoi rapa lentää. Mitä helkkaria se Sotku-plus olisi tehnyt oikeasti sairaille tai vastasyntyneille?

Nyt, vuorokauden päästä, Martta voi aika hyvin. Hän sai nestettä niskaan myös aamulla, on virkeä ja imettää, mutta ruoka ei vielä maita. Ilmeisesti maidontuotanto on kärsinyt, koska pentujen paino ei ole noussut aivan niin hyvin kuin olisi pitänyt. Kaikki ovat kuitenkin topakoita ja eläväisiä, joten vielä en ole tuttipulloja alkanut lämmittää.

1 kommentti:

  1. Huh, onneksi selvisitte säikähdyksellä ja kaikki on jo paremmin! Nutri plus on varmaan hyvin herkästi pilaantuvaa tavaraa... Sehän on täydellinen elatusalusta kaikenmoisille bakteereille. Kammottava edes kuvitella jos tuota olisi joutunut vauvoille! Kasvuvoimia pennuille ja Martalle paranemisia :)

    VastaaPoista