BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Pienet persoonat

Kissat ovat yksilöitä niin ulkonäöltään kuin persoonaltaan. On rentoja jokapaikanhöyliä, helposti kiivastuvia primadonnia, ujoja tarkkailijoita, uteliaita osallistujia, laiskoja ja mukavuudenhaluisia mutta myös aktiivisia akrobaatteja, läheisyyttä hakevia tai pientä välimatkaa pitäviä - kahta samanlaista kissaa ei ole.

Pienten persoonien erot ovat nupullaan jo viikon ikäisillä kissavauvoilla. Yksi pennuista protestoi äänekkäästi, jos se nostetaan kämmenelle, toinen nuuhkii rauhallisesti ja hötkyilemättä. Parhaille maitohanoille on tunkua. Mönkiminen ja vinkuminen on kiivasta, mutta ennen pitkää viisikko makaa siistissä rivissä ruokailemassa, emon massua voimallisesti survoen.

Tänään kuului hentoa kehräystä! Ja osaavat pikkuiset sähistä ja sylkeäkin. Aluksi ihmisen tai koiran haju laukaisi puolustusreaktion, mutta nyt lapset ottavat hajut ja ihmisen kosketuksen tyynemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti