BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pentuja!

Kissmollin Marha, nimetty ilmiömäisen argentinalaisen pianistin Martha Argerichin mukaan, synnytti 23.4. 2011 viisi tarmokasta pentua. Ylpeä isä Tai-Hao Jekku on nykyajan kännykkäisä; Jekku istui puhelimen vieressä odotellen tekstaripiippauksia synnytyksen kulusta.

Martta oli päiväunilla flyygelin päällä, kuten pianistin mukaan nimetyn kissan kuuluukin, ja kun hän heräsi, ensimmäinen pentu roikkui jo näkyvillä. Tunnissa maailmassa oli jo viisi burmahurmuria. Kolme lilaa poikaa ja kaksi lilakonnatyttöä, oli kasvattajan ensiarvio. Seuraavan päivän vierailijat väittivät, että tyttöjä onkin viisi ja poikia yksi, mutta sitä seuraavat vieraat olivat  varmoja, että poikia on ainakin kaksi. Naapurin viisivuotias poika taas arveli, että kaikki ovat poikia, roikkuuhan pennuilta mahasta letku. Napanuoraa taisi tarkoittaa.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa! Ihana bloggi!
    Now as you know, even though I am a Finncat, the typist has to write English as she is illiterate. But maybe she can learn better FInnish from your blog........

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kaunis ja kissamainen blogi! Ja suloisia vauvoja! :)

    VastaaPoista