BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Toiveitten täyttymys: Kissmollin viides pentue syntyi 11.11.



Monien vaikeuksien ja epäonnisten astutusyritysten jälkeen Annabellan onnistunut odotus tuntui ihmeelliseltä. Mutta vielä ihmeellisempiä ovat varhain tiistaiaamuna syntyneet pienokaiset. Ne ovat pikkuruisia eläviä taideteoksia, täynnä elämänhalua. Voi, ne pienen pienet polkuanturat! Miniatyyrinenänpää! Ja päättäväinen möngerrys emon perässä! Ja miten niin olen höpsähtänyt?


Vielä lauantaina Annabella oli näin muhkea ilmestys, ja saikin kuulla ilman hienotunteisuuden häivääkään olevansa Annaballo. Se alkoi etsiä pesää jo lauantaina, mutta pennut se synnytti täsmälleen laskettuna päivänä, 66 vuorokautta astutuksesta. Annabella oli rauhallinen synnyttäjä, se aloitti homman itsekseen yön tunteina, ja ääntäkään päästämättä saattoi maailmaan pentunsa. Koko ensimmäisen vuorokauden se on ollut pesässä imettämässä ja putsaamassa, ei pienintäkään merkkiä epävarmuudesta, vaikka se on emona ensikertalainen. Olen ylpeä Annabellasta! Ja isi Elvis siellä etelässä voi olla varma, että hänen ladynsa hoitaa pennut esimerkillisesti. 


Väreistä ja sukupuolesta en voi sanoa vielä mitään, paitsi että varmuudella ne ovat joko tyttöjä tai poikia. Pennuista kaksi on suklaan tai lilansävyisiä tai niiden konnamuunnelmia, kaksi punaista ja yksi on joko creme tai punainen. Ei olisi haitannut, vaikka ne olisivat olleet hieman painavampia, kevein oli 60 grammainen ja painavin 68 grammainen, mutta kovin tarmokkaasti ne kaikki tissillä roikkuvat, ja painojen kehitys on ollut tähän mennessä normaalia.

Hän on jo persoona! Häntä on kutsuttu Tötterötukaksi ja MiniElvikseksi, ja Suuren Staran elkein hän maailmaan tulikin, kuin huutaen: "Täältä mä tulen, pois alta! Missä mun fanit on?"Hän kiljui välittömästi palvelua ja pienet tassut viuhuivat villisti joka ilmansuuntaan. Hänestä kuulemme vielä!

Ensimmäistä pentua Annabella teki pitempään kuin muita, ja tämä pentu vaikuttaa hieman hitaammalta kuin sisarensa, ja se väsähtää imemiseen helpommin. Seuraan sen kehitystä tarkasti. Tänään se on ollut selvästi virkeämpi ja hyvin päättäväisesti pukki Tötterötukkaa tieltään. Nyt peukut pystyyn pikkuiselle suklaapennulle, jotta se jaksaa taistella itsensä elämään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti