BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

tiistai 18. marraskuuta 2014

Ikää viikko

Kissavauvat ovat kasvaneet käyrillä ja tuplanneet syntymäpainonsa ensimmäisen viikon aikana. Silmät alkavat raottua, suloiset ruusunnuppusuut osaavat jo haukotella ja lystikäs kehräyksenratina täyttää pesäkopan. Viralliset nimet on päätetty: Kissmollin Stradivari, Guarneri, Goffriller, Amati ja Montagnana, kuuluisien italialaisten viulunrakentajamestarien mukaan. Stradivari, punainen poika, on jo löytänyt oman kodin, jossa se saa nimekseen Star, mikä on Elviksen pojalle mitä sopivin nimivalinta.


Pieni Goffriller, Frille, on kiireisin silmienavauksessa, se ei halua jättää draamasta nimeltä Elämä mitään näkemättä. Frille on pieni nero, joka ottaa pennuista eniten kontaktia ulkomaailmaan.

Myös isoin tyttö, Amati, availee silmiään. Amati muistuttaa kovasti äitiään Annabellaa vauvana. Se on kookas, rauhallinen ja määrätietoinen, aivan kuten Annabella pienenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti