BURMANKISSAN PENTUJA!

Burmankissan pentuja!
IC Kissmollin Annabella, BURj, ja Korennon Omar, BURd, saivat 11.11.2014 viisi kaunista pentua: kaksi punaista poikaa, cremen pojan, lilan pojan ja lilakilpikonnatytön. Kaikki pennut ovat varattuja.
Tiedustelut:
kativlkm@gmail.com
040 7214503

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua Kissmollin kissalasta!

Pennut kasvavat kohisten. Kaikki ovat reippaita, terveitä ja leikkisiä, ja pentuhuoneen täyttää töminä ja pallojen kilinä. Annabella on superäiti, joka on kärsivällisesti imettänyt, pessyt, kehrännyt ja opettanut lapsiaan. Näistä pennuista voi olla ylpeä. Rakastavaa, loppuelämän kotia etsivät vielä punaiset pojat Kissmollin Goffriller alias Frille alias Lillukka ja Kissmollin Guarneri alias Neri alias Vaneri, sekä lilakilpikonna tyttö Kissmollin Amati, joka on yksinkertaisesti myös kutsumanimeltään Amati.


Neri on pojista leimuavimman punainen ja luonteeltaan suloinen, rakastava ja tarkkaavainen. Neri juoksee ensimmäisenä vastaan ja kipuaa syliin. Se napittaa ihmistä suoraan silmiin ja koskettaa lempeästi tassullaan. 

Neri

Kovin kauaa ei Neri jaksa kameralle poseerata, vaan joulupallolle pitää antaa köniin.

Frille on reipas nuori herra, joka on aina valmis kujeiluun. Se on todella utelias, ja jos jossain rapisee, Frille on paikalla salamannopeasti.

Mikä hitto tuossa heiluu, kyselee Frille. 
Noin. Voiko kissanpentu enää söpömmäksi muuttua?

Star, rekisterinimeltään Kissmollin Stradivari, on punaisista pojista vaalein. Se on koko ajan ollut pennuista kookkain, ja jo kuusiviikkoisena painoi reilusti yli 700 grammaa. Star on kova poika syömään ja nukkumaan, mutta tarpeen tullen vauhtia riittää kuin formuloissa konsanaan.

Star on todella lupaavan näköinen kissa. Se on kookas, tasaisen värinen ja sopusuhtainen, silmien muoto on hyvä ja korvat mukavasti. Mutta ulkonäköä tärkemämpi on sen leppoisa luonne, se on poika sulaa kultaa.

Amati ei ollut (taaskaan) poseeraustuulella. Tässä tytössä on tulta ja tappuraa, ja vaikka se on kevein, ei sitä asenteessa huomaa. Amati kertoo mielipiteensä asioista sähäkästi, ja painaa häntä oravalla veljiensä perässä. Amati on kaunis, todella kaunis, kuin kukkanen.


Ja oih, Nano-nalle, Kissmollin Montagnana, sydämet sulattava lila poikavauva. Nanossa on jotakin hyvin erityistä, se on rakastava ja rakastettava, pussattava kehruri, joka osallistuu innokkaana kaikkeen, ihan kaikkeen. 

Joskus Nano pysähtyy hetkeksi mietiskelemään maailmanmenoa.  Ihmistään se rakastaa suurella intensiteetillä. Nano on tulevaisuudessa tavattavissa romanttisissa merkeissä, olkaapa burmaneitoset tarkkana.

1 kommentti: